کاتب

تولید محتوا

کاتب

تولید محتوا

گزینش گوشی اقتصادی;سخت ترین انتخاب

این روزها دیگر پیدا کردن گوشی مقرون به صرفه با خصوصیات و ویژگی‌ها و قیمت مناسب کاری سخت به‌ نظر می‌رسد. طبیعتا سنسورهای با کیفیت و تراشه های قدرتمند را می توان در طلایه داران یا میان‌ رده‌هایی با ویژگی های مشابه مدل های طلایه دار یافت نمود   اما همه افراد قادر نیستند یا حتی نمی‌خواهند که بها زیادی بابت خرید یک موبایل هوشمند پرداخت کنند؛ در نتیجه سازندگان موبایل مجبورند برای همه افراد با هر توان مالی که دارند، گوشی هوشمند بسازند. در این حالت تولید انواع مدل های اسمارت فون مقرون به صرفه اهمیت ویژه ای می یابد. از آنجا که مدل های تولیدی شرکت Apple در زمره طلایه داران بشمار می روند، گوشی های مقرون به صرفه همگی از سیستم عامل اندروید بهره می برند. محصولات گوناگونی از شرکت هایی همچون سامسونگ و شیائومی و …  وجود دارند که در رده کالاهای اقتصادی طبقه بندی می شوند و در این مطلب قصد داریم تا اینگونه محصولات را بررسی کنیم.

Galaxy M01 Samsung

این مدل جزو اقتصادی ترین دستگاه های سامسونگ است که مشخصات حداقلی را برای انجام امور روزانه در اختیار کاربران قرار داده است. از خصوصیات این گوشی می‌توان به صفحه نمایش ۵/۷ اینچ PLS IPS با وضوح HD، اندروید ۱۰، پردازنده ۱۲ نانومتری و 8 هسته‌ای Snapdragon 439، ۳ گیگ رم در کنار ۳۲ گیگ حافظه‌ی داخلی، لنز اصلی ۱۳، عمق‌سنج ۲ و سلفی ۵ مگاپیکسلی و باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری اشاره کرد.

هایسنس E50

هایسنس یکی از برندهای تازه ورود به بازار اسمارت فون ها می باشد. این کمپانی فعالیت خود را با تولید محصولات میان‌رده و گوشی اقتصادی شروع کرده و مدل هایسنس E50، یکی از دستگاه های خوب زیر 3.5 میلیون تومانی این شرکت می باشد. هایسنس E50 به تراشه 28 نانومتری Unisoc SC9863A تجهیز بوده که با کمک 4 گیگ رم به خوبی قادر است از پس اجرای برنامه های مختلف برآید. تولید کننده در این مدل از سیستم عامل اندروید 11 بهره برده و 64 گیگابایت حافظه داخلی را نیز در اختیار کاربرانش گذاشته است که البته با یک کارت حافظه میکرو اس دی می‌توانید آن را تا 512 گیگابایت آن را افزایش دهید.


صفحه نمایشی بزرگ 6.55 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 720 در 1600 پیکسلی در پنل  جلویی این مدل جا خوش کرده است. بدنه دستگاه وزن 219 گرمی و ضخامت 9.4 میلی‌متری را دارا می باشد. در قسمت پشتی کالا لنز 13 مگاپیکسلی اصلی به همراه یک سنسور 5 مگاپیکسلی فوق عریض و یک لنز 2 مگاپیکسلی دیگر برای تشخیص عمق تعبیه شده است که قادر به فیلمبرداری با کیفیت 1080p است. در قسمت روبرویی دستگاه نیز یک لنز سلفی 8 مگاپیکسلی برای تصویربرداری و video call تعبیه شده که از کیفیت مناسبی برخوردار می باشد. امنیت این دستگاه توسط یک سنسور اثر انگشت روی فریم کناری و تشخیص چهره با سنسور سلفی تأمین می‌گردد. یک باتری غول پیکر 5،100 میلی‌آمپری نیز وظیفه دارد تا انرژی مورد نیاز محصول را با هر بار شارژ برای دو روز کار متوسط فراهم سازد.

گلکسی a01 core سامسونگ

این دستگاه ارزان‌ترین محصول شرکت کره ای سامسونگ می باشد. اگرچه از مشخصات جالب توجهی بهره نمی برد اما دستگاهی جمع و جور است که به عنوان دستگاه دوم یا برای فرزندان خردسال‌ محصولی مناسب می باشد. مشخصات این گوشی عبارتند از: صفحه نمایش ۵.۳ اینچی، PLS نمایشگر TFT لمسی خازنی، پشتیبانی از 16 میلیون رنگ، رزولوشن ۷۲۰ در ۱۴۸۰، دو سیم‌کارته، اندروید 10 (نسخه Go)، پردازنده مدیاتک MT6739WW ، حافظه داخلی: 16 گیگی با 1 گیگ رم، 16 گیگابایت با 2 گیگابایت رم، 32 گیگابایت با 2 گیگابایت رم، سنسور اصلی ۸ مگاپیکسلی و لنز سلفی ۵ مگاپیکسلی، باتری لیتیوم یونی 3000 میلی آمپری.

نوکیا C20

مشکلات گاه‌وبی‌گاه جزو جدایی‌ناپذیر مدل های مختلف گوشی اقتصادی تا میان رده بازار به‌ شمار می‌آید که مهم‌ترین دلیل آن به سنگین‌بودن رابط کاربری به‌ نسبت توان پردازشی پردازنده برمی‌گردد؛ در رابط کاربری دستگاه های تولیدی توسط شرکت نوکیا که درصد قابل توجهی، همان سیستم عامل بدون دستکاری اندروید گوگل است، این قبیل مشکلات به حداقل می‌رسد؛ از سوی دیگر نوکیا به‌ دلیل محدود بودن تعداد کالاهایش، پشتیبانی نرم‌افزاری کم‌ و بیش مناسبی نیز داراست.

«نوکیا C20» که تولید سال ۲۰۲۱ شرکت نوکیا می باشد، از نسخه‌ سبک اندروید ۱۱ به همراه پردازنده ۲۸ نانومتری UNISOC SC9863A با تراشه مرکزی 8 هسته‌ای، بهره می برد؛ همچنین 2 لنز ۵ مگاپیکسلی، باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری و صفحه نمایش ۶٫۵۲ اینچ HD از دیگر خصوصیات این دستگاه اقتصادی هستند. Nokia C20 را می‌توان با رم ۲ گیگ و حافظه‌ی ذخیره‌ سازی ۳۲ گیگ با حدود قیمتی ۲ میلیون تومان خرید کرد.

شیائومی Redmi 9

می‌رسیم به محصولی از شرکت xiaomi با نام تجاری Redmi یعنی ردمی ۹ که از لحاظ مشخصات سخت‌افزاری در وضعیت مناسبی قرار دارد و از منظر نگه‌ داری شارژ هم می‌تواند کاملا کاربران را راضی نگه دارد. این دستگاه در محدوده‌ی قیمتی کمتر از ۴ میلیون تومان و به نسبت تمام محصولاتی که در بالا معرفی کردیم بهترین است و می‌تواند به لطف بکارگیری از تراشه Helio G85، نیازهای معمولی مشتریان را با سرعت و قدرت مناسبی برطرف می سازد.

طراحان شرکت شیائومی برای این دستگاه از یک باتری ۵٫۰۲۰ میلی‌آمپری استفاده کرده اند که مشتری می‌تواند آن را با آداپتور سریع ۱۸ واتی شارژ نماید. البته متاسفانه آداپتوری که ردمی برای این دستگاه در نظر گرفته است تنها ۱۰ وات سرعت دارد و این در حالی است که redmi 9 قادر است از آداپتور هایی با سرعت ۱۸ وات نیز پشتیبانی کند. طبیعتا با شناختی که از شیائومی داریم انتظار این نمی رفت که درون جعبه‌ دستگاهی اقتصادی، در صورتی که از آداپتوری با  سرعت بیشتر پشتیبانی می‌کند از یک آداپتور معمولی با سرعت بسیار کم استفاده شود. اما این مطلبی است که باید با آن کنار آمد.

با این حال این شارژر ۱۰ واتی می‌تواند در مدت نیم ساعت ۲۰ درصد از ظرفیت باتری را شارژ کند که عملکرد قابل توجهی نیست. اگر آداپتور ۱۸ واتی xiaomi را بخرید، در مدت 30 دقیقه قادر خواهید بود گوشی را تا ۳۳ درصد شارژ کنید که پیشرفت قابل ملاحظه ای به شمار می‌آید. با همین آداپتور ۱۸ واتی در مدت حدود ۲ ساعت هم به ۱۰۰ درصد برسانید. با شارژر ۱۰ واتی اما حدود ۵۰ دقیقه دیرتر می‌توانید شارژ گوشی را از ۰ به ۱۰۰ برسانید (۲ ساعت و ۴۸ دقیقه). از دیگر ویژگی های مناسب بکار رفته در این دستگاه به نسبت مدل های اشاره شده در بالا می‌توان به صفحه نمایش +FHD آن اشاره کرد که از کیفیت مطلوبی برخوردار می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.