کاتب

تولید محتوا

کاتب

تولید محتوا

گوشی هواوی سوغات شرق برای جهانیان

امکان نداره به سراغ خرید گوشی هوشمند رفته باشیم و یکی از گزینه های روی میز یک گوشی هواوی این غول صنعت مخابراتی جهان نبوده باشد .هواوی با محصولات متنوع خود در صنعت مخابرات در جهان شناخته می شود ، در این مطلب می خواهیم در مورد گوشی هواوی اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم .


 

ادامه مطلب ...

گوشی شیامی

در بازار گرم گوشی های هوشمند که هر روز از طرف برند های مطرح دنیا در حال تحول های شگرف می باشد نام نو ظهور و در عین حال جا افتاده ای را می بینیم به نام شیامی یا شیائومی . برند شیامی که جای خودش را در بازار رقابتی کالای دیجیتال به خوبی پیدا کرده است ، امروزه گوشی شیامی  در بازار گوشی های هوشمند پا به پای برند های مشهور چون اپل و سامسونگ به بازار های جهانی وارد شده و طرفدارهای  پروپا قرصی هم پیدا کرده .برای اینکه با گوشی شیائومی و ویژگی‌های خاص آن آشنا شوید، ما را همراهی کنید

 
ادامه مطلب ...

مغناطیس زمین -2

در هر نقطه از سطح زمین ، میدان مغناطیسی اندازه گیری شده ممکن است به طور قابل ملاحظه ای از نظر برزگی و جهت نسبت به میدان دو قطبی آرمانی در شکل زیر متفاوت باشد. در واقع نقطه ای که در ان میدان واقعا عمود بر سطح زمین و به سمت داخل است در قطب شمال ژئومغناطیسی در گرینلند که مورد انتظار ماست قرار ندارد ، بلکه این نقطه که ان را قطب شمال شیب می نامند در جزیره ملکه الریزابت در کانادای شمالی و دور از گریلند واقع است. 

  ادامه مطلب ...

گوشی نوکیا

برند نوکیا ، در ابتدا فعالیت خود را با محصولات دیگر شروع کرد .ادوارد پولون ، شرکت لاستیک سازی خود را با نام تجاری نوکیا ایجاد کرد . پس از آن بخش های تولید کابل به ان اضافه شد و پس از آن در سال 1979 شروع به ساخت تلفنهای رادیویی کردند. در سال 1982 اولین تلفن مخصوص ماشین را ساختند . در نهایت شرکت نوکیا در سال 1984 ، تلفن همراه را وارد بازار کرد، می توان گفت این گوشی ، اولین گوشی همراه در آن زمان  بود . در ادامه می خواهیم در مورد گوشی نوکیا توضیحاتی ارائه دهیم . 

گوشی نوکیا یک ابر قدرت صنعت موبایل هوشمند بود، او قدرت خود را در سال 2002 با سیستم عامل سیمبین به نمایش گذاشت . 

 


 

اما عدم تغییر سیستم عامل تا پنج سال بعد موجب شکست این برند شد ، در سال 2007 یک رقیب بزرگ  پا به عرصه بازار گذاشت و آن شرکت اپل بود. شرکت اپل با معرفی آیفون که دارای صفحه تمام لمسی و سیستمی مبتنی بر اپلیکیشن بود را وارد بازار کرد ، در این زمان نوکیا دیگر قدرت رقابت با اپل را نداشت . پس از ان سامسونگ هم با سیستم عامل اندرویدی وارد بازار رقابت شد. نوکیا اندک اندک سیر نزولی را داشت . گوشی هوشمند نوکیا به دلیل پافشاری روی سیستم عامل ، عدم جلب رضایت طبقات بازار و عدم نوگرایی از بازار رقابتی حذف شد. 

یکی از پرفروش ترین گوشی های نوکیا ، نوکیا 1100 است . این گوشی یکی از جذابترین گوشی ها در تاریخ گوشی نوکیا بود . این گوشی دارای طراحی زیبا بود و فروش آن بسیار بالا بود و 250 میلیون فروش داشت . گوشی نوکیا 1110  لقب پرفروشترین گوشی برند نوکیا بود ، این گوشی در سال 2005 وارد بازار شد و بسیار مورد توجه افراد قرار گرفت . نوکیا 5230 و نوکیا 2600 از دیگر گوشی های پرفروش برند نوکیا بودند.


لامپ فلورسنت برای گیاهان

لامپ فلورسنت برای گیاه لامپ فلورسنت زیر مجموعه ای از لامپ های کم مصرف هستند . در این لامپ با اعمال جریان به سر لامپ و داغ شدن گاز درون لامپ ( جیوه ) طول موج مورد نظر ایجاد می شود . پرتو فرابنفش تولید شده در این فرآیند با عبور از حباب که به ماده فسفر آغشته است ، به نور مرئی تبدیل می شود. لامپ فلورسنت برای گیاه  در داخل فضای بسته نیز استفاده می شود .

 


به طور کلی لامپ فلورسنت برای افرادی که میخواهند در محیطی که نور خورشید نیست و یا کم است قابل استفاده است . امروزه بااستفاده از لامپ های رشد گیاه می توان در هر مکامی به پرورش گیاه پرداخت . 

لامپ های فلورسنت دارای اجزا و قسمت های زیر است : 

  • استارتر: با زدن کلید وصل ، جریان الکتریکی از استارتر عبور می کند.  
  • بالاست : وظیفه دارد که ولتاژ ورودی را تنظیم کند.ابتدا ولتاژ باید زیاد باشد و پس از روشن شدن لامپ ولتاژ را کم می کند. 
  • کاتد ها : یه رشته مارپیچ از جنس تنگستن درون لامپ است که موجب عبور جریان از داخل لامپ می شود.
  • گاز : درون لامپ مقداری جیوه و گاز بی اثر مانند آرگون وجود دارد.
  • ماده فلورسنت : برای تبدیل موج ایجاد شده به نور مرئی بر روی سطح داخلی حباب  از فسفر پوشیده می شود. 

لامپ های فلورسنت مانند دیگر لامپ های کم مصرف دارای طول عمر بالا در حدود ده هزار تا بیست هزار ساعت  هستند. این لامپ دارای تنوع رنگ است و سریع روشن می شود. یکی از موضوعات مهم این است که این لامپ گرما تولید نمیکند.