سری جدید گلکسی s22 به تازگی در بهمن ماه 1400 توسط شرکت سامسونگ به بازار معرفی گردید. سری S، از طلایه داران بازار گوشیهای هوشمند در جهان به شمار می رود. حال سامسونگ در اوایل سال 2022 شماره 22 این سری را در سه مدل مختلف اس 22، اس 22 پلاس و اس 22 اولترا روانه بازار کرده است. پرده برداری از دستگاه های سری S22 سامسونگ با حرف و حدیث های زیادی نیز همراه بوده است. حرف و حدیث هایی از جمله لنز 200 مگاپیکسلی، شارژر 45 واتی و حافظه 1 ترابایتی درباره s22 وجود داشت.
گوشی s22 در مقایسه با نسل قبلی سامسونگ یعنی سری S21 ارتقا و بهبودهایی داشته که مهمترین آن، طراحی متفاوت پنل سنسور دوربین می باشد. پنل دوربین در هر دو گوشی S22 و S22 Plus، برخلاف گذشته که به رنگ فلز بود، هم رنگ و یک دست با قاب پشتی دستگاه می باشد. اما دقیقا همانند سابق، 3 سنسور را در خود جای داده و فلش دوربین هم در کنار این پنل تعبیه شده است.
ابعاد این محصول 146 در 70.6 با ضخامت 7.6 میلیمتر و دارای وزنی 167 گرمی است. ابعاد گوشی S22 کمی کوچکتر از S22+ بوده که خود از S22 Ultra نیز کوچکتر می باشد. قسمت بالا و پایین فریم گوشی با لبههایی گرد طراحی شده است که ظاهر گذشته خود را حفظ کرده است. پنل جلویی برعکس S22 اولترا تغییری نکرده و کاملا تخت ساخته شده است. رنگ های بکار برده شده در این مدل مشکی، صورتی، سفید، خاکستری، سبز، بنفش و آبی روشن می باشد.
همانند نسل قبلی، گوشی گلکسی S22 از فناوری Dynamic AMOLED 2X بهره میبرد. این نمایشگر از رزولوشن ۱۴۴۰×۳۰۸۸ پیکسل برخوردار بوده و همچنین پشتیبانی از استاندارد HDR10+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی رو هم به این ویژگی ها اضافه کنید. صفحه نمایش فوق به معنای واقعی کلمه اعجاب انگیز و خیره کننده است. رنگ های غلیظ و جذاب، کنتراست فوق العاده و مشکی عمیقی را در اختیارتان قرار می دهد. با S22 میتونین حتی تو رزولوشن ۱۴۴۰ پیکسل هم از نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتزی استفاده کنید. قطعا استفاده از این قابلیت باعث کاهش شارژدهی باتری می شود. اما از سوی دیگر میتوان عملکردی روان به همراه حداکثر رزولوشن صفحه نمایش را تجربه کرد.
نمایشگر طلایه دار جدید سامسونگ به معنای واقعی کلمه از نرخ به روزرسانی متغیر برخوردار می باشد. صفحه نمایش این مدل قادر است با توجه به انتظارات کاربر، نرخ تازه سازی را از «۱ تا ۱۲۰» هرتز تنظیم کنید. این تطبیق پذیر بودن نرخ رفرش سبب شده تا مصرف باتری تا حد ممکن کاهش یابد. این شرکت کره ای مدعی است که در صورت فعال سازی حالت گیم از داخل تنظیمات، نرخ حساسیت لمسی طلایه دار جدیدش به ۲۴۰ هرتز میرسد. هر چقدر که نرخ حساسیت به لمس بیشتر باشد، گوشی شما توانایی پاسخ سریع تری به لمس کردن صفحه ارائه دارد. آخرین نکته ای که میشه توی این بخش بهش اشاره کرد، برخورداری نمایشگر این گوشی از روشنایی فوق العاده زیاد ۱۷۵۰ نیت است. قطعا با این روشنایی بالا، محتوا به دقیق ترین شکل ممکن زیر نور خورشید قابل نمایش خواهد بود.
جدیدترین گوشیهای پرچمدار سامسونگ هم مانند نسل قبل سری S، در دو نسخه وارد بازار شدهاند. نسخه جهانی گوشی اس 22 با پردازنده ۴ نانومتری exynos 2200 در دستان ما قرار میگیرد و نسخهی مخصوص آمریکا، چین و کره جنوبی با پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 با معماری چهار نانومتر عرضه میشود. قبل از این به راحتی میتوانستیم بگوییم پایداری و عملکرد پردازندههای snapdragon نسبت به تراشه های اگزینوس بیشتر است، اما در جدیدترین دستگاه های سری S سامسونگ، یعنی S22، S22+ و S22 ultra، پردازنده گرافیکی با همکاری AMD ساخته شده و طبق گفته سامسونگ این تراشه نسبت به نسل قبل دو برابر سریعتر می باشد.
در بخش نرمافزار اس 22 سامسونگ هم با یک آپدیت ویژه مواجه هستیم. اندروید 12 به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ One UI 4.1 در بخش نرمافزار گوشی موبایل Galaxy S22 به کار رفته که انتظارات را از نحوهی عملکرد این موبایل سامسونگ و محیط کاربری آن بسیار بالا برده است. بخش حافظه گلکسی اس 22 نسبت به نسل قبلی سری S، یعنی سری اس 21، تفاوتی نداشته و در مدلهای مختلف 128 گیگابایت با 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت با 8 گیگابایت رم عرضه میشود. با توجه به تنوع کم حافظه، رنج قیمت این گوشی سامسونگ، اختلاف چندانی را برای کاربر قائل نشده و خرید گوشی s22 را هدفمند کرده است.